Setengah Hari di Cyberjaya









Kami keluar ke Cyberjaya after solat Zohor. Tujuan utama memang nak amek gambo dengan Ultraman Ginga kat D Pulze tu ha since Nazif sangatlah suka kan dengan ultraman. Tapi sudahnya dia yang cranky menangis bila amek gambo. Sabor jelah huhu. Pasal dia baru bangun tido so itu macamlah peelnya mood belom mari. Nadim pun kepenatan sampai tertido. Maafkan lah Ibu sebab terangkat baju awak nampak perot terbosey gitu huhuhu. 

Sampai2 je terus beratur. Dapatlah turn ke-4 kot. Dah settled terus cari tempat makan lah. Lapor memasing sudah masuk waktu tea time.






Tempat makan kegemaran ramai adalah Pappa Rich. Lepas makan gerak ke Masjid Raja Haji Fi Sabilillah utk solat Asar. After that ke playground gergasi Kelab Tasik Cyberjaya melayan budak-budak. Masuk Maghrib, kami pun balik rumahlah. Sekian, terima kasih.






Perasan tak baju Nadim & Nazif sama? Hehehe. Sekali sekala pakaikan baju sama nampak comel gak kan. Deme ada 3 shirt yg sama aku beli masa kat Primark, Rotterdam. Jadiklah ^__^







Popular Posts