Dah Nak Setahun





Tak sampai sebulan pun lagi nak genap 1 tahun ini budak. Tak rasa macam nak setahun pun dia ni pasal berdiri pun gigil2 lagi lutut. Duduk pun kadang terbalik kebelakang. So rasa macam masih baby lagi ni hehehe. You will always be my baby Nadim! Aaa.,..tolonglah jangan membesar terlalu cepat. Nanti dah pandai berjalan, berlari, bercakap..takde dah baby Ibu nak bawak main. Kenalah pergi taska main dengan baby orang lain =P

Ritu ingatkan nak celebrate besday budak ni meriah skek. Buat makan2 ke kan. Skali dah hujung taon ni sengkek pulak ahaha. Dengan 2 orang dah start sekolah si Naurah & Nazif tu. Ermm...lupekan jelah. Kite celeb biasa2 je mcm biasa. Dahulukan mane yg penting.


Popular Posts