Team Building 3-5 Nov 2016

Confirmed sudah this coming 3-5 November 2016, aku ada Team Building kat PNB Ilham Resort, Port Dickson. Khamis-Sabtu. Berat sebenarnya hati nak tinggalkan anak-anak walaupun cuma 2 malam especially si Nadim tu. Tapi kalau nak bawak 1 family pun macam leceh jugak. Maybe kena keraskan hati ajelah macam masa tinggalkan Nazif when he's at 8 months when performing Umrah back at 2014. Itu lagilah almost 2 weeks gitu kan. Ini 2 malam je pun. Habi kabo dah dia balik Semenyih dengan budak2. Tau sangat. Huh.










Aaa sedihnya rasa nak tinggalkan awak sekejap Nadim. Budak manje kededek dengan Ibu ni hehehe. Suka betul jaga anak-anak time baby ni. Penat tapi puas.

Pasal Team Building ni aku okay je nak join since skrg mmg suka bergaya hidup aktif ni kan. Dah join zumba once a week kat office, jogs 2/3 times in a week at Mini Stadium MPSepang, badminton sometimes lepas dah boring jogs, joined office activity like support for Sukaneka by MPSepang. Ehh banyak la jugak ke arah gaya hidup aktif skrg ni. Nak jadi lebih sihat utk diri sendiri & semua yg tersayang. InsyaAllah, amin.

Latest dpt emel kampeni sponsor 20 staffs yg nak join Twin City Marathon on 15 Jan 2017. Ingat nak join yg Fun Run 5km tu dengan habi. Dia kata if sponsor okay je. We'll see lah. Aku dah emel dah bagi nama nk join dgn Iz. If kena bayar tak jadi ler akaka. Cheapskate.








Popular Posts