Terapi

Mahap lah lama tak update blog. Banyak ujian Allah bagi. Serabut otak menghadamkannya. Dan malas nak cerita sebab malas nak ingat balik. Biarlah benda sedih-sedih tu dilupakan terus. Biarkan ia berlalu pergi jauh jauh dari hidup ini. Choiii ayat hahaha =P

Walau masih belum keluar sepenuhnya drp kemelut yg melanda, otak rasa ok sikit dah. Mood pun dah hampir stable so bolehlah menaip kat sini. Tak tau nak tulis ape pun. Ikut jelah mana jari ni nak menekan keyboard pc. Boleh gitu?

Rasa nak sangat pergi bercuti. Tapi duit takde. Hahaha. Lawak ke sedih tak tau nak beza dah. Just embrace the pain reality & hope that it soon go away. InsyaAllah.







Letak gambar makanan sebagai terapi. Terlior sendiri pasal tengah lapor. Tah pape.




Popular Posts