Rasakan



Ohemjiiiii...i really need a vacation but sadly we cannot afford it for the time being. Iyerlah....dengan kelengkapan sekolah Naurah yang langsung tak beli apa pun lagi. Membayangkan segala jenis yuran yang perlu dibayar nanti. Memang ada baiknya kalau tak spend duit yang ada pada benda-benda yang kurang penting. Otak kena tetap fokus pada PERSIAPAN SEKOLAH sahaja. Naurah & Nazif. 

Dengan gaji yang akan dipotong beberapa ratus sebab unpaid leave masa Nadim warded kat NMC ritu. Aihh.,..memang tak boleh hilang fokus langsung ni. Tapi kan, even rasa tight gini bab kewangan, in a way aku rasa bersyukur jugak dengan ujian ni. Menunjukkan yang aku ni sebenarnya boleh je control diri drp shopping benda bukan-bukan. Nak dengan taknak je.

Lepastu tidaklah getir mana pun ujiannya since masih lagi boleh makan beli itu ini. Ramaaaaiii lagi kot orang kat luar tu yg susah drp aku. So x payahlah nak sedih2 sangat yer. Mengada je tu akaka.

Btw nak kabo yang Nadim tu kan nak menggenapkan diri 1 tahun next week kemain lagilah skrg "buragas". Ahha..suka guna words tu. Org Johor mesti paham. Dgn kata lain " melasak ". Rasa macam lagi lasak drp abgnya. Oh menggggg hahahaha. Rasakan penangan anak ke-3 pulak yer =P


Popular Posts