Rentetan Kisah Naurah

Rentetan kisah Naurah semalam, pikap dia dari kindy, kemain dia excited kabo kat aku yang dia makan makanan yang ticer masak kat kindy. Allahu, terharu mak bila dia kabo tu. Nampaklah apa yang aku cakap pagi tu lekat kat otak dia. Alhamdulillah. Nada suara dia happy so I guessed she's quite understand what I told her that morning. Kebetulan pulak ticer masak Nasi Lemak Sambal Sotong semalam. Ahahaha...ngam sangat lah ye. Tengok tu rezeki awak Naurah. Pagi tak dapat, tengahari dapat dah makan =)

Hari ni si Nazif pulak request Nasi Lemak. Kadang tak layan jugak, tapi sebab dia pun dah lama tak request, beli jelah. Nazif xpe pasal breakfast mmg taska encouraged bawak bekal. Kalau tak bawak pun biasalah depa kongsi makan dgn yg bawak or mmg taska ada masak/beli kat luar. Istilah pembaziran memang takdelah kat situ. Ibu ni ha patutnya kena lebih rajin bangun awal buat breakfast bekal utk anak2. Moga Allah bg kekuatan lepasni. Amin.

Semalam dapat dah emel confirmation pasal nak join Twin City Marathon 15 January nanti. Kampeni sponsor khen akaka. Ajak Iz so dia kalau benda free suka jelah. Aku lak yg riso sempot keape nanti. Fun Run RM50 je. Jomlah join boleh klik sini utk register & payment. First time ni nak join marathon. Selalu petang2 jekan seminggu 2/3kali lari kat Stadium MPSp dekat dgn rumah tu. Itupun biasala lari kejap2 pastu jalan. X cukop stamina lagi nak habiskan 3 laps non stop. Iz relax je 4 laps non stop. Huwaaa...powernyaaaaaa. Harap tak lama lagi stamina aku makin up lah ye huhu. Amin.

Baju tak pack lagi esok dah nak pergi Team Building. Sedih pulak rasa nak tinggal anak2 2 malam esp si Nadim yg manje kededek tu. Dah kabo budak2 ibu tak balik 2 malam ada work huhu. Depa suka je duduk rumah Wan. Tak masalah InsyaAllah. Sebbaek la aku dah ada mobile data pakej Celcom First Blue tu. Sblm ni RM48 utk 4gb data je. Now depa upgrade pakej dapat 10gb per month. 5gb weekend, 5gb weekdays. Cukop sangatlah pasal aku bkn heavy user. Opis guna wifi, rumah ada streamyx. Berlebih sangat kot data huhu

Be good yer Nadim. Ibu gonna miss u so much hukhuk



Popular Posts