Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2008

Salah Faham & Hati Yg Berbunga

Kureng hasam..rupenye aku salah sangka daa..
Tentang Sepul nak berbaik dgn aku tue
So gaduh la mlm Isnin tu bile dia sms aku ckp tetap dgn kptsn
Terkejot berok la aku sbb ingat dia kata 'dah okay'
Meaning dia dh dpt terima aku balik..hampess jer....

Hari Selasa 1/7 kitorang jumpe for the 1st time
After a month tak jumpe..itu pn kt rmh parents dia
Sbb dia nk bincang psl nk hntr romb.ke rmh aku utk putus tunang
Alhamdulillah parents dia suruh tangguhkan dulu kptsn dia tue
Dan dlm kes ni, selagi parents dia kuat taknak pergi sane
Aku rase Sepul pun tak dapat buat apa-apa kan?
So aku kene ckp ngn mak dia soh lengah2 lama sikit
Sbb aku tgh dlm proses ngorat Sepul balik nie
Lantak la ape nk jadi pun..yg aku tau aku sayang lg kt dia..
So usaha jelah...aku malas nk ingat benda lain yg x besh sblm nie
Aku nk kuburkn je dr ingatan aku
Yg penting aku kene usaha dptkn Sepul balik

So pagi td aku teringat ttg problem psl CIMB Loan tue
Aku sms dia ajak teman aku g settle benda tu
Alhamdulillah dia nak pergi ju…