Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2008

Good or Bad News??

Salam Guys...
Hari nie biase saje..Monday Blues maybe..
Sempat lg pagi tadi bangun 2.45am tgk Euro Final Spain Vs Germany
Besh sbb Spain yg menang..hehe...Torres scored on 33th minute, final score 1-0
Bkn sllu team yg aku sokong menang..haha..so ok la :)
4.30am habis, terus tutup tv & sambung tido
Pukul 6.30am terbangun, gosok tudung & mandi
Ingatkn lambat, tp awal jugak smpi opis
Baru berangan nk dtg lambat, tp mata nie xdelah ngantuk sgt
Even mlm td kol 1.00am++ baru tido..
Ntah ler...skrg mmg kurang sgt tido
Effect problem ngn Sepul jugak ler nie...hmm..

Citer psl Sepul, dia called on Friday 27/6, dlm pukul 5.12pm
Bagitau cancel lg perjumpaan sbb Abah dia called ajak g Hosp.P'jaya
Pakcik dia sakit & nk pegi melawat ler tue
So sbb aku pn dh xde hati sgt nk jumpe dia, so ok jelah...
Lgpon mmg dh x mengharap pn akn jumpe
Dh byk kali sgt dia cancel...so....x heran dh...
Tp dia mention dia dh ok..dh buat Istikharah etc.
Cam +ve la gaye dia ckp tue..nada pn dh mcm biase..
Ckp dia call Lisa &…

Dah lame kann...

Dah lame sgt aku x update blog nie kan?
Sori la sbb aku pressure sbnrnye psl personal problem..
Kes putus tunang dgn si Sepul x gune tue....
Sampai hari ni xde kata putus lagi...
Tp nmpk gaya berat ke putus jugak lahh :(

Mcm2 dah aku usaha utk pujuk hati dia
2 bln lebih aku memendam rasa
Tak pernah aku sedih sgt selama nie
Sometimes aku redha..sometimes aku menggila pujuk dia
Aku akui aku masih sayang pd dia
Tp sikap dia skrg nie betul2 buat aku terkilan
Even parents kitorang dah tau ttg hal nie
Dia leh buat dono aje...lansong x bergerak..
Dok mcm tue jugakk...xde status..tergantung...
Ape lg yg aku boleh buat?
Doa sudah, hajat sudah, istikharah pn sudah....
Hati aku mmg kuat kata dia jodoh aku
Dan mmg itu yg aku mahukan...dia sbg suami aku
Tak pernah aku terbayang akn kawen dgn lelaki lain...
Never never never...not even in my dreams..
Thats y aku jadi sasau mcm nie..bengong..sengal..

Skrg ni da ok sket laa sbnrnye
A few weeks ago lagi giler..dok menangis je bile ingat kt dia..
Dalam kete, kat bilik, kat o…