I want to be alone again....plssss....

Aduu...busan niehh..bos seme ramai yg xde g Neocyber nyer perasmian. Aku mls nk ikot. Xde bos kt opis, better aku dok opis jek. Bleh senang lenang nk g buat ape pn xde sape nk perati. Sbnrnye aku ngantok gak nie. Rase nk g surau tido sat tp mls pn ade. So aku ngadap PC nie jelah. Otak aku x stable sgt la. Cam di awang2an jek. Dah start balik la blur aku nie. Nyampah tol lah. Dh la smlm aku saje buat hal. Saje nk pressure Iz sbb after tunang x penah lg gadoh. Saje la nk test dia kan. Tp ntah nape mmg rase ade marah jugak sket. Ntah la..aku pn x phm aku nie mcm mane sbnrnye. Susahnye nk 'dapat' diri aku yg dulu. Pelik betol jd aku skrg nie. Cam hidup nie penuh ngn pura2 jek. Alahai...ape la nk jd aku nie...

Anyway kesian Iz mlm td xleh tido after aku x layan dia mase call. Pastu sms dia pn aku x bls. Xde mood betol lah. Cam busan jek. Kol 6.08am dia sms aku soh bangun solat. Aku bantai tido gak. Dekat kol 7am baru bangun solat. Pastu after solat aku called dia. X angkat. 7.15am aku called lg & baru angkat. Dia ckp x sedar sbb baru jek dpt tido. Smpi 3am xleh tido ingat kt aku. Riso kt aku. Pdhal aku tido nyenyak je smpi pagi. Xde rase bersalah pong. X sangka dia xleh tido sbb aku mls layan dia. So aku taula yg sayang dia pd aku still x berubah. Mmg dia sayang sgt2 kt aku nih. Untungnya aku dpt suami mcm Iz nie. Dh ler sme yg aku nak leh kate leh dpt. Tp aku gak yg x syukur2 lagi...ape nk jd da aku nie...jahat betol aku layan Iz ntah pape mlm td..pdhal dia cumelah gurau2 ngn aku..tetibe aku nk marah pulak..ntah pape ntah...dh dpt sebaik2 psngn, still nk buat hal...ish ish...

Mak call pagi td soh masok duit kt bank Abah utk preparation majlis kawen aku bln 5 nnti. Diorang nk gune dlu duit bayo tembok blkng rmh pastu nnti ganti balik. X kesah la. Tp aku x ckp ngn Iz lg nih. Diorang mcm nak asap jek. Aku ckp Insyallah esok. Paling lewat pn next week la. Cam mls lak nk ckp ngn Iz nieh. Kesian dia sbb ngantok x cukup tido. Dia nk jumpe aku hari nie tp aku sian lak kt dia letih...soh dia balik rmh jek awal pastu tido...esk dia masok opis leh jmpe..pdhal baru jmpe je smlm tp sbb gadoh nyer psl rase cam rindu bangat...cepatla kawen....heheh...x sabo nk abeskan masa berdua je ngn Iz. Nak bercintan sepjg hari hehe...cam kemaruk pn ade aku nie...hehehe...syg bangat kt tunang syg org nihhh...hehe...

Tp aku masih bermasalah psl hati & perasaan nie. Mult ckp lain, perasaan biase jek. Hampeh betol lah aku nie. Busan ngn diri aku nie. Yg ntah pape. Aku nak dua2. Akhirat & dunia tp x blh. Aku kna pilih salah satu. Aku x pandai nk balance atr 2 nie. Next week aku nk try xnk dating ngn Iz seminggu. Nk tgk ape jadi. Nk try being alone again. Insyallah.

Popular Posts