Fast But Not Furious


We watch Fast & Furious 4 at Alamanda on 7.15pm start. Solat Maghrib dulu so lewat sket arr masok. But still can catch up the story like we don't miss any scenes. Overall pd aku muvi nie biasa2 saje. X byk citer psl kete sgt pn. Kete yg gempak pn sikit jer. Byk fokus pd jln cerita jek. Dan aku paling malang sbb ddk sebelah lelaki yg asyik sendawa berbelas kali spjg muvi tu. Xde manners lansong. Cam nk termuntah aku rase. Sabo jelah. Abes muvi, Iz gelakkn aku je sbb bdk laki tu. Hangin betol. Susah betol nk rase aman klu masok panggung. Ade je gangguan2 yg menjengkelkn. Time tgk Jgn Tegur ari tu Iz yg kene. Ade mamat belakang dia asek membebel jek komen mcm2. Smpi terganggu konsentrasi Iz nk tgk citer tu. Smlm naseb x baek aku plk huhh. Pas muvi g mkn kt RASA. Still aku x bernaseb baek sbb mee tomyam seafood yg aku order too oily. So mcm x luak pn dish aku tue. Mkn udang & fishball jek. Mee aku raselah 2-3 suap. Cilok mee Iz yg sedap sket. Kesian dia tgk aku x lalu nk mkn hehe.

B4 that beli brg2 yg aku plan nk beli semalam. Memule masok Aussino nk cr towel. Tp kecik la sizenya. Nk beli yg besar smpi beratus lak regenya. Then Iz teringat 1 kedai yg aku penah tunjuk kt dia ade jual towel saje. Aku lak yg da x ingat hehe. So kitorang jln2 la usha. Pastu jumpe shop tu Terry Palmer. Mmg seme towel jek penuh 1 kedai. Excited lak aku & hasilnye beli 1 towel corak belang2 melintang wane cam purple sket RM39.90. Sgt suke dgn materialnya. Towel khas beli utk pakai after kawen sok kt rmh Iz hehe. Produk Skin Food aku bejaye beli Body Lotion Grape tu for RM49.90. Suke bangat nihh. Memule soh Iz bau dulu. Nk tau dia suke x bau tu? Dia ckp suke. So teros beli lah. Pn beli utk pakai after kawen hehe.

Kat Kafu g carik Shokubutsu & still tnya pendapat Iz for the scent. Iz suke bau Green Tea Freshness. So beli gak la RM12+. Pastu beli Colgate. Iz beli deodorant & perfume Dashing. Dia kate stok baru sbb yg lame nk abes. Xkan nk pakai perfume CK yg aku bagi dulu lak kate dia. Sayang pakai wangi2 sbb dia kn kene sllu kuar site. So better pakai perfume cikai jek hehe. Ape2 lah Incik Tunang. Anyway mase kt Skin Food nk beli Cleanser Cinnamon yg leh meratakan skin tone tuh. Tp da abes stok la pulak. So postpone la beli. After gaji bleh survey da ade ke blm.

After makan, teros balik rmh. Iz ckp muke aku nmpk letih sgt. Mata pn cam da merah. Aku kan da bape hari tido x cukup. Asek tekejot je mlm2 bute pastu xleh tido smpi pagi. Aku rase purata aku tido dlm 2-3jam je sehari. Gilos betol. Tp mlm td pas mandi & solat aku tido x sedar ape smpi la dgr bunyi bas kt depan rmh kol 6.00am lebih. HP tertinggal kt opis lak. Xde alarm. Seb baek telinga aku nie peka sket hehe. Hari nie 1st whole day HOD xde. Yahoooo!!!! Merdeka la PMD Office..hahaha...Rase otak ringan je klu bos xde hehehe. Asek bersembang je aku dr td ngn akak2 Marketing. Plan to go to Midvalley with Kak Nita this Saturday. Nk g beauty shop kat sane ade buat promotion for permanent hair removal. Nk kawen nih, aku rase benda nie sgt2 perlu utk dibuat. Bulu2 yg x patut perlu dibuang. Forever is the best. The price is affordable for me. So why not? Seb baek Kak Nita pn berminat. Hrpnye mmg permanent la. Ade 1 year warranty. Klu x forever pon, 1 year warranty pn da cukup baek bg aku. Xyah beli shaver nk shave armpit hari2 hua hua.
Aku nie sgt bercita2 utk tampil menawan je utk suami. Klu blh xnk dia nmpk yg x cantik kt aku yg x sempurna nie. Sbb tue selagi mampu, aku buat ape yg terdaya. Insyallah, niat utk suami saje. Hrpnye aku akn sentiasa jaga penampilan diri aku utk dia hingga ke akhir nyawa. Amin.

Popular Posts