APOS Events 14 May 2009









Kaki sgt lenguh sbb berdiri hampir 4 jam sbb jd usherer for company event APOS. Ape2 pn ianya berbaloi apb dpt mendengar speech dr Tun Mahathir yg sgt2 enjoyable eventho aku bknla org yg berpengetahuan sgt ttg ekonomi serantau. A few times aku hadir dlm event yg Tun berucap, semuanya tidak pernah membosankan. Sentiasa ade lawak2 'slapstik' yg membuatkan hadirin tidak mengantuk. Semua mendengar ucapannya dgn penuh minat & khusyu'. Paling respek sekali Tun x memerlukan text pun utk bg speech. But the speech went very smoothly. Pengalaman sbg pemimpin No.1 negara mmg memungkinkan beliau utk berkebolehan sedemikian. I really admired him on this matter. Dan 1 lg yg buat kaki hampir cramp nie berbaloi ialah time lunch at Verandah, CVL yg sgt2 menyelerakan especially the desserts. Aku bejaye menghindarkn diri dr pengambilan nasi but I lost to ABC & puddings. Rosak lagi diet gue..kekeke...

There's a few pics I took buat unfortunately there is no me in there :( Nk amek gmbr makanan of course la x sempat sbb keutamaan perlu diberikan kpd perut yg sudah mengeluarkan bunyi berkeriut heheh. Penat but I enjoy the event. Xdelah sgt smooth but x jgk kelam kabut. I think this is my 1st time wearing pants with my office attire since I managed to lost weight last year around bulan 7. Huissh..lame gak tu kan? Apo nk buat..pants opis semuanya da jd terlalu besar. Kat pinggang pn xleh sangkut. Nmpk cam seluar pinjam. So pakai long skirts jelah. Lg pn aku mmg sesuai pakai kain di sbbkn pinggul yg agak lebar nih. Same gak mcm shirts yg wajib labuh smpi bwh punggung. Sbb tu lah baju sanding aku dua2 kebaya labuh. Asset kt belakang nie terlalu menonjol (ala-ala J Lo gitu huhu) & sy tak suke di chop sexy kekeke...

So enjoy my office mate photos & a few snaps from the event. See ya!!

Popular Posts