Pic of That Day ^_^


Tgk gambo kt atas tue. Snap by my lil sis by using my h/p. Tgk betapa x sabonye pengantin ppn nk ke meja makan beradap smpi terpaksa menarik tgn sang suami yg hegeh2 jln slow bangatt hehehe. Kt blkng hubby tu our Official Photographer, En. Ayares from Capturepix yg sgt sabar melayan karenah ktorang yg x reti nk posing nihh. Both Nikah & Sanding photos were captured by him. Utk wedding album kt belah Jhr nie, aku agak excited sket sbb kos yg mahal bg ktorang lahh. Klu org laen maybe x mahal..xtaulah kan. OP belah Semenyih ktorang decide amek org kate utk buat syarat jer. Amek basic pakej & rupe album pon xtau mcm mane hehe. Ape2 pn kite tggu jelah hasilnye nnti mcm mane. Hopefully dua2 pn ok, Insyallah amin.

Pagi2 lg Bos da mengamok. Nie lanjutan kes ptg semalam la nie ttg refund tenant yg delay sbb miscommunication between Marketing & Accounts Dept. Kbtln org2 yg berkenaan ade yg on leave & emergency leave pulak. Lg la buat dia hangin 1 badan. X psl2 aku pn dia nk sembur. Seb baek aku da settlekn correction Memo to BOD b4 balik keje ptg smlm. So bile dia mintak, aku teros jelah bg kt tgn dia. Pastu dia ckp ade pembetulan lg. Then nk tgk cth2 Memo yg dulu2. Biaselah..bile kalut2 camtu, mata rabun leh jd bute. Carik2 x jumpe pulak. Tp aku yg mmg da masak dgn perangai kalut dia tu relax jelah. Slow2 carik & nmpk sgt cool hehe. Bile dia tgk aku cool jek, dia pn x jd nk marah2. Dia masok bilik dia kejap, kuar balik tnya da jmpe lom? Aku ckp jelah belom. Then dia teros soh betulkan jer from PC aku. Aku yg maintain cool pn ikot jelah ape yg dia soh. Delete lah, sambung lahh..tukar no.lahh. Da settled, print out, dia sign & aku pn hntr kt Secretary COO for his signing lak. Settled. Lega Alhamdulillah.

Bile da punggah2 file2 bagai, aku pn teros jelah kemaskini file2 lama & clearkn sampah sarap pelbagai kertas2 yg dh x relevan utk disimpan. Buat menyemak kotak harta karun aku jer hehe. So 1 beg plastik besar sampah sarap bejaye di kumpul & otak rase kurang serabot. Tp skrg otak aku tgh sakit gara2 tlg Man potostet mcm2 bil yg bos dia mintak. Cuaca pn panas giler hari ni. Buat otak lg menggelegak. Td bejaye pujuk hubby soh call bengkel kt Sg.Tangkas tu tnya ttg nk buat cermin kete JHT yg retak tuh huhu. Hillview Inn kt CH tu xde reply pon emel aku. Lantak ler. Kate hubby redah jelah pegi tempat tue. Klu xde kosong byk lg hotel lain yg ade. Selamat aku xyah nk call hehe.

Popular Posts