Last Parcel


Ya. Nampaknya inilah barang-barang terakhir sebelum aku mengundurkn diri dari arena shopping online. Sadis okehh. Lepas2 ni klu ade brg2 Naurah yg nk dibeli scr online, semuanya kena dpt approval dr Incik Hubby dulu. Ini semua gara2 aku tak dpt mengawal nafsu online shopping. Bygkan la hampir 1k duit aku habis kt on9 shopping nih. Dasat nggakk?. Smlm jumpe 1 brg Naurah dlm 1 blog nih & dgn hati berbunga-bunga emel print screen gmbr brg yg hendak dibeli. Reply email from hubby sgt lah mengecewakan. ' Perlu ke beli benda ni Sayang???'. Klu sdh itu mcm soalannya, matikan sajelah niat itu. Itu pn dlm hati rasa cam nk beli jugak tuhh. Murah oooo. Last2 x jadik jugaklah sbb xnk jd isteri derhaka -_-"

p/s: masih hepi sbb sempat beli brg2 di atas sblm memerlukan PAC (permission/approval/confirmation) dr hubby. tp masih geram bile tgk romper cute yg baru di pasaran...grrrr

Popular Posts