Contest Mrs. Teppei

Ini contest suka suki namanya. Adoiii aiii....tak reti sungguh aku nk buat cenggane taw! Nielah bahana gatal sgt kunun2 nk buat contest sndiri. Last2 jd fenin takto nk buat cenggane. Sampai migraine dibuatnye huhuh. Seram2 sejuk kuku kaki nak post entry. Takot2 ade yg rajin menanya. Bile nak buat contest nyerr? Hahaha. Tak buleh nak lari dah sbb at least 4-5 org dh confirm nak masok. Hadiah pon sampai tempat ke-3. So molek sgtlah klu nk buat contest. At least tak mengecewakan byk hati bile tak ramai peserta nihh. Hahah..bisa gitu?? 

Ok lah. Sbb ramai kwn2 bloggers pon 1st time mommies mcm guwe. Makanya haruslah contest ttg anak kan. Contest bergambar paling senang. Blh enterpreme anak masing2. Aku cume nak korang buat entry 'Contest Mrs.Teppei'. Tepekkan gambar anak samada secara individual, bersama ibu, bersama ayah or anak bersama ayah & ibu. Gambar itu mestilah yang paling bermakna bagi diri korang as a mother. Kire cam buat ayat sketlah kenapa gambar itu yang korang pilih. Ape yang membuatkan ianya gambar yg paling bermakna buat diri korang hingga ke hari korang masok contest nie. A picture tells a thousand words. So tulislah berapa panjang pon caption yg korang mahu dgn sekeping gambar itu. Mudah kan? hihi..

Bile korang masok contest nie, sila tinggalkan link entry dgn tajuk 'Contest Mrs.Teppei' kat bahagian post comment entry yg ini oke! Nanti aku akn baca blog entry korang & buat penilaian entry mana yg paling menambat hati, jiwa & raga guwe. Ok, aku buat list spy senang korang nk tengok  ape requirement contest nie oke!

1. Buat entry dlm blog anda bertajuk 'Contest Mrs.Teppei' 
2. Tulis anda menyertai contest ini dgn membuat link merujuk kepada entry ini.
3. Tepek gambar anak anda samada scr individual, bersama ibu, bersama ayah or bersama ibu & ayah
4. Gambar itu mestilah gambar yg paling bermakna buat anda hingga ke hari ini. Yg menceritakan pelbagai kisah dr persepsi anda sendiri sbg seorg ibu.
5. Tinggalkan link entry dgn tajuk contest yg anda buat dlm blog anda dlm post comment entry ini. Maka guwe akan jenguk ke blog anda itu utk membuat penilaian.


Contest terbuka pd semua mommy bloggers yg ada di muka bumi ini. 
Tarikh tutup penyertaan: 31 Julai 2010 (Saturday)

Hadiah penyertaan:
First: 2 CD Sunny Baby
Second: 1 CD Sunny Baby
Third: 1 CD Sunny Baby

Semua hadiah adalah bersama dgn 2 insert per CD. Hadiah misteri akan difikirkan kemudia. Takde idea lagi lah. Maybe bagi cokelat Choki-choki 2 pcs kott =D Sedap tuuu...sehingga menjilat bibir lahhh..hahah

Ohh ye..kalaulah ade mommy bloggers yg aku masih blm link kan blog  korang dlm blog yg guwe suke (my blog list link) or jd follower blog korang, silalah berkenalan dgn guwe. Lets exchange link or become a follower on each other blogs. Dpt lebih ramai kawan. Share cerita ttg motherhood etc. Boley kan? Kalau nak laa..taknak sudah! hahah

p/s: janganlah ade yg kate contest nie leceh & byk syarat...kekeke =p

Di bwh ini adlh contoh penyertaan ok:

 Aku rasa gambar nie yg paling bermakna buat setakat ini pd aku krn ia satu-satunya gambar Naurah & Ayah yg berlatar belakangkan bra & panties.

Sekian, terima kasih =D (rase cam nk declare diri sendiri je jd pemenang. Bisa??? hahah)

Popular Posts