Contest Update

To date sudah 10 peserta yang join Contest Mrs Teppei. Terima kasih daun keladi kpd yg sudi hantar penyertaan. Kpd yg masih blm join, jangan panic. Masih ada 2 hari lagi sblm tarikh tutup. On Monday proses penghakiman akn bermula. Sekali baca, sudah ade bbrp penyertaan yg berjaya meng'capture' hati judge tunggal ini. Ada gambar dgn caption cerita yg gembira, ada yg kelakar & ada juga yg sedih. As I said before, picture tells a thousand stories behind it. Interpretasi stp individu juga berbeza. Ada gambar yg biasa2 saje. Tp caption yg ditulis menyentuh perasaan sungguh. Siapa pandai karang ayat mmg dpt markah lebih dr judge. Maklomlah, judge dulu masa SPM dapat A1 for BM huhuh. So bila lagi nak guna kebolehan menilai karangan bahasa melayu yg terbaek kan? =D

So kpd peserta2, harap bersabar menunggu keputusan dr judge yer. Takde main pilih kasih sbb kawan lama whatsoever. Judge adalah sgt adil oke! =p Kpd yg guna anak2 utk meraih simpati judge, taktik anda tidak berkesan...hahaha. Kalau boleh, semua peserta aku nak bagi hadiah. Insyallah, klu rezeki lebih, maybe hadiah saguhati dpt di pos kpd kawan2 sekalian. Apa2 pun penganjuran contest yg poyo nie telah mencapai jugak matlamatnya. Dapat kawan bloggers baru =D yeayyy! Seronot sbb bertambah lagi blog bacaan harianku. Time keje kurang, mmg ngadap blog jelah. Klu xde update, rase cam sedih jer huhuh. So hrpnye dgn bertambahnya kawan blog, semakin byk update yg menanti utk dibaca. Sudahla aku nie jenis baca super laju. Klu update ciput2 tu, rasa x puas sungguh. Sbb tu sllu ternanti update dr mrk2 yg sgt rajin menulis dgn panjang spt Cik Puan Hannah & Cik Puan Faizah. Eventho tak hari2, tp bile sekali update jenuh gak nk membacanya. But i loike oke! heheh =D

Sekian, entry pendek dr judge adil yg tgh bz =p

Popular Posts