Habi's Gone

Hubby dah pergi. Dia tinggalkan aku & Naurah. Sangat sedih oke! =( Sampai hati dia tinggalkan kitorang. Tak sangka dia tergamak buat aku & Naurah mcm nie. Bencik!!'

Hahha..ayat awal tak menahan. But its true oke. Habi sudah pergi pagi tadi menaiki bas bersama rakan2 sepejabatnya ke Jeram Besu, Pahang for Team Building.=D Aku tak tipu kan? Dia pegi hari nie & dijangka balik hari Ahad nnti. Seb baek Mak & Anje ada kat rumah. So xdelah aku terkontang kanting dengan Naurah je kt rumah tue. At least ada org leh tgk2 Naurah time aku mandi ker tido ker hihihi. Habi pon klu ade choice tak hadap sgt nk pegi TB tue. Lagi besh guling2 dgn anak isteri kt rumah katanya. Tp sbb compulsory, tak dapek la nak mengelak. Every year pon habi kene pergi. Last year masa dia pergi, kitorang baru je kawen. Sedih jugak masa tu kene tinggal sorang2 kat rumah MIL. Time tu kitorang belom pindah kt rmh skrg nie lagi. This year habi tinggalkan 2 org. Isteri & anak. Sekejap je status dah bertambah. Dari status sbg Suami shj, skrg sdh merangkap sbg Ayah juga. Lagi sedih rasanya berbanding tahun lepas. Ape2 pun aku harap habi selamat pergi & kembali semula ke pangkuan kami. Riso jugak sbb tgk berita mlm td tulis ade budak meninggal sbb jangkitan bakteria dr air sungai kt Pahang. Ya Allah, lindungilah suamku dr segala kesulitan & bala bencana. Amin.

Layan gambo Naurah duduk dlm Sit Me Up Cosy. Aneen, sila jangan gelak ok. Kite baru beli pump kt Giant hari Selasa lepas hahah. Mula2 dulu try gak tiup dgn mulut. Jenuh oke. Habi tak sanggup. Guwe pon sama. Naik kebas bibir meniup boya tuh hahaha. Zasss...
Tgh syok2 main kaki, terkojot tgk Ibu tgh snap gambo yerr?kekeke..(pipi merah sbb eczema yg muncul semula =( due to guwe termakan jajan berperisa udang huhuh)
Ralit sungguh dgn kaki. Ntah hape keje ntahh....
Ngan Ayah. Blh nmpk air liur jejes2 kt dagu hahah =p (bahana Ibu xdpt mkn buah Raja Laici masa pegnen sbb dh habis musim hohoh)


Popular Posts