I'm Exhausted

Jumaat lepas ber'iftar' di hotel sebelah opis. Sangat best =D Berjumpe & beramah mesra dgn opismate habi & ahli keluarga mereka, sangat meriah. As usual, Verandah Restaurant sentiasa crowded dgn manusia. Semua org byk duit meh?? Kalau tak silap, bufet berbuka di sana adlh RM79++ per pax. Klu tak sbb di sponsor, jgn haraplah merasa nk kesana huhuh. And Naurah, as usual mendapat perhatian ramai. Bagi yg x pernah melihat anak hasil acuan Sharena & Izhar, mmg ada sedikit teruja. Alhamdulillah Naurah sgt behave. Tak menangis lansung. Tetap suka merenung muka manusia2 yg tidak berapa dikenali. Tp asal tak nangis, itu dah cukup baek. Ramai tangan yg mendukungnya. Dia senyap jer buat muka plain. Takde perasaan. Trademark ibu masa muda2 dulu hahah. Tertido hampir setengah jam di pangkuan habi. Bangun semula & mood masih oke. Bravo. Layan jelah gambo. Letih lak tangan nk menaip =B (ker malas??) Ohh..semua gambar hanya dpt di snap semasa Naurah sdg tido & selepas bangun. Sebelom tu bz makan hahaha...

2 most important person in my life
Nyenyak dibuai mimpi
Dah bangun, turn Ibu pulak pegang
Sempat snap gambar Naurah di dukung by sparring partner habi kat opis & his wife. Anak2 diorang di tinggal di meja makan. Bisa? Dh mcm gambo hari raya dgn anak pon ade aku tgk gambo nie.

Cam gambo raya kann? heheh
Naurah pon sama sebok nk tengok v-cam =p
Yang membuatkan aku sgt sgt sgttt exhausted skrg nie bukan sbb pegi majlis iftar nih. Sbbnya pd hari Sabtu yg lepas, aku & habi telah buat 1 misi gila. Mencari baju raya guwe di Jalan TAR. Pukul 3ptg bertolak dr rumah in law & berjaya sampai tanpa melalui jem. Habi lalu jalan cilok hihi.Ohh..Naurah haruslah tinggal kt rumah. Tak sanggup nk bwk dia bersesak2 sekali. Keje buduh itu namanya. Org ramai mcm 'ulat taik' okeh! Dan aku yg mmg sah2 bukan kaki shopping hampir2 saja surrender dgn tidak membeli apa2. 3-4 kali round masih x jumpe baju yg berkenan. Mau nye aku tak surrender. Masok SOGO, hmm..sama je mcm keadaan kt luar. Sale lah katekan. Dapat solat & berjaya beli sandal Crocodile for me & wallet for habi. Keluar balik ke luar around 6.30pm & ramai org dh menunggu di meja mkn dgn air. Booked tempat siap2. Me & habi decide to break fast tepi jalan jer. Menom air & roti saje. Around pukul 7pm, jalan dah agak lengang. Time paling sesuai nk membeli & berjalan bagi kami. Tu pn masih x jumpe. After berbuka ala kadar, misi diteruskan. Hujan renyai2. Akhirnya jumpe jugak 1 kedai nih. Rembat 2 baju kurung. Then baru boleh cari tudung. Settle je teros g kereta & chow cin chau. Singgah Pandah Indah ke restoran Pak Ngah Li habi. Malang ownernya ngak ada. Tak dapek nk mkn free hihi. Mkn nasi+tomyam+telur bungkus & vrrroomm balik ke Semenyih. 

10pm sampai & makcik2 & kazen2 habi tgh main2 dgn Naurah. Ramai org. Aku dh x tahan penat. Sapa2 kejap teros naek atas mandi, solat, tidokan Naurah & zzzzzz. Esok paginya, around 7am Naurah bangun tido. Tinggalkan dia dgn MIL, sambung tido ngn habi sampai kol 10am. Punyelah penat kann huhuh....keje gilosss

Popular Posts