Moody Day

Dah keje dah hari nie. Cume takde mood lagi nak berblog. Keje pon byk. Tak siap2 dari pagi tadi sbb buat main2. Sambil2 jengah blog org laen & googling ntah hape2. Mood pon tak mari. Boring. Tgh perah otak mcm mane nk balas dendam kat habi. Bisa?

Ade pics Naurah mase kt kampong. Upload 1 je dulu sbb xde mood. Gambo si kudik yg makin sweet =) Ibu sgt suke dgn telatah ko skrg kudik. Eventho Ibu penat klu ko asek nk berdukung dgn Ibu jer taknak dgn org laen, Ibu rasa hepi jugak. Ibu suka the fact that Ibu will always be No.1 in ur list =) Ibu suke ko dah pandai buat mcm2 reaksi. Mcm2 mimik muka. Sgt cute ko main2 bibir & lidah tu eventho ade suara2 sumbang ckp mcm kartun Hagemaru. Ko tetap comel di mata Ibu oke Kudik!! =D
Ini adlh Hagemaru. *credit to google.
Tengoklah camne dia buat bibir dia tue...macam2 pe'el

Ada 1 perasaan nie yg sgt asing. Sejak jd mak org nih, kdg2 ada rasa takot menjengah diri. Takot tak pandai nk handle anak. First time rasa ada manusia yg bergantung pd diri kita, sgt nerveous oke. Bile Naurah nanges, dlm hati pk, bolehker aku senyapkan dia dr menangis nih? She's rely to me tp aku takot aku tak boleh diharap. Bisa? Eventho sllunya dia mmg akn ok klu dgn aku, tp perasaan 'takot' tu sllu ada bile terjadi situasi2 yg berkaitan. Cabaran baru.

Popular Posts