Naurah's Update

Nak update ttg Naurah sket. Agak2 Naurah ade kenan dgn ini baby kahhh??? kikiki....

Naurah skrg tgh belajar nak merangkak. Asal meniarap, mesti dia bagi lutut naik. Cuma tak pandai lagi nak ke depan or ke belakang. Dok goyang-goyang dgn posisi merangkak pastu montot tonggek naik-naik ke atas. Haha...sgt cumil oke! Lagi satu dia suka sgt buat, me'reverse'kan diri ke belakang. Duduk pon dah boleh separuh. Tak reti nk tulis mcm mane, tp mmg sengetkan badan mcm duduk. Kelakar. Tak saba nk tgk dia betol2 boleh merangkak dgn 2 lututnya tue. Pastu duduk sendiri. Now klu dudukkan dia, mmg dah stable dah. Lama dia boleh duduk sendiri without support. Tp kene hati2 jugaklah. Sentiasa ada kt belakang dia utk sambut if dia hilang imbangan hehe.

Sangat geram dgn budak tecit nie sekarang. Dia suke sgt buat muke comel ketap2 bibir pastu buat bibir mcm tgh sebut huruf 'U'. Dok 'uuuuuuu...' memanjang. Hahha...kelakarnya. Muncung mulut cam itik. Ibu ikat ngan getah tempe baru tau! =p

Naurah & Atok Johor
Tengok ape tue shayang??
Sape ajor ko buat mulut camtu hah Kudik??
Mungkin budak ini yg ajor.....

Popular Posts