Jangan Boros!!

Perghh..ngantok giler mata nie. Rase cam nk tido jer. Hehehe. Sakit kepalo pon ade nie hahh. Bahana mengulor ikot habi g survey TV utk Kak Som. Pegi 3 kedai wa cakap lu. Kat Puchong. Mule2 g IOI Mall kat SenQ, pastu kedai ape ntah lupe lak nama dia, last sekali g Sen Heng & kat situlah Kak Som beli LCD TV, fridge & table fan. Geram betol tgk banyak TV idaman hati. Ape2 pon dapatla den & habi survey harga TV di pasaran. Ptg nie Insyallah akan ke Sen Heng, Nilai. Nak tgk TV pilihan hati kami pulak. Harapnya adelah yg boleh di bargain with good price. Nti nak soh org yg hantar TV tolong pasangkan sekali our home theater. Barulah boleh gedegang gedegung rumah kami dengan lagu2 Noddy. Kekeke. Nasib ko lah Naurah dapat parents mcm kami. Miahaha...=D

Sabtu nie ade 2 event. Majlis Doa Selamat rmh Kak Som & majlis beramah mesra penduduk Taman Ixora, Jalan 1/1. Habi dah pun bayar RM50 sbg sumbangan utk makan2 masa majlis. Taman Ixora nie mmg agak aktif komunitinya. Dah ada org yg berinisiatif utk berkenal-kenalan sesama taman, kami pon turut serta sajelah. Kalau tak join kata tak bersosial pulak. Habi mmg suka bab meramah mesra nih. Aku nie agak kurang sosial. Pemalu gitu. Kekeke. Segan la nk sembang2 dgn org tak bape kenal. Senyum2 jer boleh la. Tapi since dapat habi yg agak peramah, kenelah join the group. Dah ada anak nie taklah segan sgt. At least buleh gak sembang2 pasal anak. Belasah jelah. Yg pnting ade topic utk dibualkan. Taklah sunyi sepi smpi blh dengar sreeettt sreett bunyik cengkerik. Kikiki. 2 event nie waktu berlansungnya lebih kurang sama. Tp rasanya pergi majlis kt taman kami dulu, pastu baru leh g rmh Kak Som kt Puchong. Lepas tue...lepas tuuuu....

Abg, orang nak pegi Tesco or IKEA. Sesi menghabiskan duit...yahooooo!!

Tak insap2 lagi rupanya aku nie. Asek nk beronggeng aje kejenya....Saman kete bile nak bayo?? Kete JHT bile nk servis? Next week nk balik Johor, Touch & Go da top up belom???


Ahhhh...TIDAAAAAAKKKKK!!!

Ok, pegi rumah Kak Som pastu teros balik. --_____--" Sadissssss.

Popular Posts