Quick Entry

Wahh. Rasa bersalah sungguh tak update blog hari nie. So di sisa-sisa masa kerja nie aku type jugaklah entry pantas & tuntas nieh. Heheh.

By the way esok i'm on leave. A few of my blog readers sudah sedia maklum atas sebab apa. =) Pagi2 siapkan kerja opis pastu as usual bile dah on wireless, masok FB, jumpe dengan kekasih-kekasih tercinta, lansong hilang ingatan nak update blog. Lunch hour pulak ada jemputan makan kt opis tenant. Pastu teringat nak buat special entry tentang esok. Then berFB semula. So, beginilah jadinya. Tak sompek nak update.

Nantikan my special entry tomorrow. Buat scheduled entry pagi esok since access internet adalah tidak ada when i'm not working. Hrpnye menjadi sbb my 1st time buat tuh. Kalo takde mmg kuciwa jugaklah jadinya. Huk huk. Di rumah aku jadi typical suri rumah sajo. Sepenuh perhatian pd anak & suami (dan astro). Kat opis balun internet sampai nak muntah. Itulah aku. Heheh.

A few more minutes until 5.30. Its time to kemas2 meja spy nampak semenggah. Have a nice weekend everyone. Cheerios =)

Popular Posts