Areessa 1st Birthday Party

Besday girl baru bangun tido...hehe

Nice cake =)
Main snap je gambo sape2..hehe..
Makan berjemaah
Jalan-jalan cari kawan...bersama kopok

Sweet decorations

Abaikan tuan camera yg gomok & focus pd yg lain-lain saje *__*

Sampai rumah Ainul pukul 5 lebih. Lambat sbb keluar tol jer teros jem. Rupanya traffic lite rosak. Seb baek ade polis traffic jaga. Tapi tetap la jem takbleh buat pape sbb kereta banyak. Huhuh.

Senang nak carik rumah Ainul sebab dekat sangat dgn rumah Miera Ibu Cyrus. Bezanya lepas traffic light simpang 4 tu, rumah Ainul teros masok ke kiri lepas padang bola. Sampai-sampai aje macam meriah benau. Ramai orang. Rasa cam segan tetibe. Hihi. Tp pas nampak Ainul, dah okay la. Duduk kejap pastu soh habi amek makan. Pas Naurah cam ok sbb dia baru pas bangun tido, mamai2 gitu hehe, Ibu pon join Ayah sama amek makanan.

Ada laksa, bihun goreng, pulut kuning ngn rendang, cocktail buah-buahan & keropok ikan goreng. Senyap la Naurah lps dapat kopok kegemaran dia tuh. Dlm kete nak g birthday party lagi 1, dia mintak pulak lg kopok. Adoii..seb baek dpt pujuk ckp kite carik kopok kt rumah lepas nie. Dia pon ckp 'aa..' mcm patuh gitu. Ekekeke.

Ohh..masa sampai2 tu sempat salam ngn Nurul Ummu Sofiyya. Deme dah nak balik masa tue. Huhu. Kami lambat sgt. Tak dpt nk main lama-lama dgn Sofiyya hukhuk.

Thanks Ainul for inviting us =) The atmosphere is superb. Good job...

Popular Posts