Kaduk Dah Kawen

Kaduk + Biha

Inilah peranten hujung minggu lepas. Kaduk tu sepupu habi. Cantet kan wife dia? Hehe. Biha dah berhenti kerja kat Ikram, Bangi sebab mengikut Kaduk berhijrah ke negeri Melaka. Kaduk kerja dgn Jabatan Perikanan Negeri kalo tak silap aku. So Biha pon sacrifice la kerja dia utk memulakan hidup bersama. Thats the right things to do. Salah sorang kenalah mengalah if nak hidup bersama. Kalo masing-masing sayang nak lepaskan kerjaya, maybe itulah yang menjadikan byk perkahwinan PJJ. Agaknya lah. Lain orang lain masalahnya. Aku agak-agak jelah yerp. No offence =) Tak sure Biha dah dapat kerja ke belum kat Melaka. Minggu nie nanti boleh tanya dia. Hehe.

A few more pictures of them. Tak sabar nak attend kenduri minggu nie pulak ^_^

Cupcakes yang aku sponsor utk hantaran belah lelaki =)
Sweet couple
Anak aku =.= Padahal Kaduk nie pak sedare paling dia suka. Nampak lain je da taknak...




Popular Posts