Bumbu Bali - Selamat Makan

Selamat Makan!
Leleh....
Memang sedap seperti yang anda semua bayangkan...hihi

Jumaat lepas pegi makan kat Bumbu Bali, Puchong neh. Memang femes tempat neh. Foods yang sedap tapi memang mahal la. But the portions is large. Memang 1 jam tu makan pelan-pelan jelah nak habiskan semuanya. Masa hari kejadian aku order Avocado Yogurt with Chocolate. Giler sedap. Huhu. Price RM13 kalo tak silap. 

For dishes kat atas, di panggil Nasi Campur. Lauk dia udang & fillet ikan & squid grill. Ayam macam masak merah. Kangkung goreng. Sambal belacan & 1 jenis sayur lagi tuh kacang panjang potong-potong campur sengkuang. Satay lilit kat serai. Harga RM35 only. Kompem bikin se'eh kalo makan kat sini....perot gajoh aku pon hampir-hampir saja tewas...hohoho

Overall memang pricey la makan kat sini. Tapi puas hati sbb portion besar & makanan pon sedap bangat. Boleh la buat tempat having dinner sempena anniversary or birthday. Setahun 1-2 kali pegi boleh la kot. Dianggarkan for 2 peoples eat, bajet dalam RM100 la senang cakap. Lagi molek kalo dalam poket ada RM150. In case....hehe =P



Popular Posts