Kaitan Demam & McD

Sejam setengah lagi nak balik. Heeee...tak sabonya....

Habi dah siap sedia nak pegi opis lepas hantar kami balik rmh semula

Edit guna application henpon poyo..hakhak

Sebok nak cilok kopi ayah dia jugakkkk

Lepas rasa dia cakap ' sedappp!' sambil angguk-angguk kepala =,=

Ade macam rupa budak demam tak? Dia punya happy la kalo pegi McD. Senyum sampai ke telinga. Suke bebenau dia. Dapat milo, nuggets, fries & ice-cream, lagi la dia happy. Sebulan sekali jelah mampu nak bawak dia pon. Kalo ibu malas masak, dapatlah pergi 2 kali. Hahaha...
Demam Naurah kebah & pulih dalam masa 2 hari sahaja. Alhamdulillah. Hasil dari penjagaan rapi Ibu yang sanggup bercuti spy anak cepat sihat. Rajin buat sponging & bagi ubat on time. Insyallah cepat sembuh. Tapi skrg macam ada batuk-batuk sikit la. Terutamanya waktu malam. Sapu vicks sket kat dada & belakang badan. Pastu kat tapak kaki. Baru dia nampak selesa & lega tidonya. Belum tahap kena bagi ubat batuk lagi. Ubat moden nie selagi boleh di elakkan bagi, memang aku elak. Huhuh...

Ok. Itu aje update ringkas petang ini. Have a great holidays everybody!!! ^_^

Ilal liqa'. Insyallah =)



Popular Posts