Company Trip - Pulau Lang Tengah (Part III)

Bila dah boring tengok habi main volley ball, aku pon try la snap gambo ngn Naurah. So inilah hasilnya. Seb baek nampak mata aku penoh. Boleh tepek sini =P
Mule-mule sampai aje takot nak masok laot. Dah lama-lama dia yang request ckp " Naurah nak mandi kolam sane!". Jenuh pulak nak melayan dia berendam...
Pakai life jacket lebih selamat kot. Buatnya terlepas ker, at least kite akan tetap timbul ye dop? Sbnrnya aku ada beli swimming suit baru utk Naurah. Tapi besar pulak. Tak fit betol cam yg lame neh. Seb baek bwk gak yang lama =)
Subhanallah. Alhamdulillah. Allahu Akbar.
Inilah chalet kami. Bilik kami betol-betol berdepan dengan pantai. Bukak sliding door sikit, dengarlah ombak menghempas pantai. Very soothing. Feels like in heaven =)
Malam terakhir. Muka lemau aje pasal pk esoknya dah nak balik yerk? Hehehe. Tengah tunggu acara cabutan bertuah. Inchik yang paling depan nielah yang menang tv besor ^_^
Alahai Naurah...ko skrg payoh betol nak pandang camera kan? Kejap tgk benda lain, kejap pandang muke ibu. Gambo nie nampak cam aku pregy pulak. HAHAHA. Kalo dukung anak memang selalu la kedepankan perot pasal nak tampong berat budak bertuah tu ^_0 Alasan. Padahal memang boncet. Kehkehh =P



Popular Posts