Sekitar June & July

Aku rasa tak berapa sihat hari nie. Macam ada sakit kepala & perot pon tak berapa nak best. Bajet mmg nak puasa sunat. Tp rasa macam tak best. So batalkan ajelah niat & harungi saat-saat tak best nie entah sampai bila. Hari nie spt hari-hari Isnin selalunya, rasa sangat malas nak bersiap & ke tempat kerja. Rasa nak sambong tido sampai tengahari.

Takde mood nak bebel panjang. So koram tengok ajelah gambo2 kat bawah nie. Gambo2 masa bulan June. My camera sudah dapat semula di tangan =)




Gambo2 kat bawah nie pulak swimming pool dekat rumah K.Ya.


Last weekend pon kami ke rumah K.Ya lagi. Jumaat lepas maghrib teros gerak sana. Malangnya jem giler kat Jalan Ampang. Perjalanan yg spttnya hanya 1 jam, jadi 2 jam. Sampai rumah K.Ya pukul 10pm & Naurah pon dah terlena. Cancel makan burger bakar & nasib baek K.Ya masak ayam ungkep. So makan kt rmh K.Ya aje & layan Karoot Komedia X. Esoknya kami ke Midvalley pergi Maybank Fair Treats. Orang adalah maha ramai. Kami sampai dlm 10.30am camtuelah.

K.Ya shopping sakan guna treat points aje yg 440k lebih tuw. Senang kata klu convert ke RM dalam RM2,200. Habi punya point dalam 34k aje. So kami redeem travel beg Pierre Cardin kaler merah. Maklom ler kami kan suke traveling ^___^ Pas penat shopping tanpa mengeluarkan duit, kami makan di Pizza Hut & balik rumah dlm pkl 3.30ptg. Penat tp puas =)

Malamnya....burger bakar in the house. Gambo akan menyusul di n3 seterusnya. Tungguuuuu.....

Bajet kami balik Sepang sebelah malamnya. Tp K.Ya ajak tido lagi 1 malam since kami xde plan ape pown. So tido lagi semalam tp subuh2 kami dah gerak balik sbb badan Naurah da panas. Demam la pulak. Ubat semua tak bawak. So sampai rumah Sepang 7am, breakfast & semua orang tido balik. Mlm tu aku tido kol 12.30am gara2 tgk citer hantu sensorang ekekeke. So 5 jam je kowt aku tido. Ahad tu pukul 12tghari baru aku bangun, mandi & memasak. Rekod. Tak penah buat kowt keje gni sejak da kawen.

Hari nie Naurah ke taska tp MIL akn dtg amek dia bwk balik Semenyih. Kebetulan MIL cuti. Dgr cucunya demam, teros request nak amek bwk balik. Legalah kami sbb takpayah korban cuti lagi. Next week nak cuti 2 hari balik Johor. Weeeee ^____^ Tak sabar.









Popular Posts