KDrama: The Great Doctor

Homaiii...sekarang nie tiap malam weekdays mesti melekat depan tv kat channel OneTV HD. Kemaruk semula dengan drama from Korea dari pukul 8.00pm - 9.00pm - Glass Castle. Pastu setiap Isnin & Selasa 9.15pm-10.15pm - The Great Doctor aka Faith.

Kim Hee Seon yg cantik...Lee Min Ho yg hemsem...homaiiii.....aummm!!


Pastu kan...aku kan kadang jenis tak nyabor nak cepat tawu cerita. So kadang tengok online streaming pulak gune wifi free kt rumah tu. Sekat-sekat pon takpe asalkan ketagihan hilang. Gila! Yang tak bestnya kadang dek kejor ke tgk tv, pinggan mangkok tersadai semalaman. Esok pagi nak pergi keje barulah terkocoh nak membasuh. Buruk perangai mak orang neh +_+

Kadang rasa mcm habi & Naurah agak terabai pun ada. Alor..kesiannya deme tak dapat perhatian sepenuhnya drp aku. Rasa cam nak insaf pon ada neh. Inilah masalah bila dah start follow sst cerita bersiri kat tv. Sokmo melekat depan tv nak tawu kisah selanjutnya. Rasanya aku kena adjust balik time schedule neh. Demi orang-orang yang kusayangi.....huhuhu

By the way lately tengkok dah start lenguh-lenguh balik. Petanda penyakit darah tinggi la nie. Maybe sbb bulan Syawal nie byk makan berminyak & berlemak. Next week kena start puasa balik lepas habis peod neh. Mesti! Tak best nak keje bila badan rasa tak fit.

Kawan-kawan...jagalah kesihatan anda. Jangan jadi macam aku muda-muda dah ada darah tinggi T__T



Popular Posts