Potluck Raya Office 2012

Lambat update blog hari nie. Maklom ada potluck hari raya kat opis yg sedang berlansung. Asek makan aje sampai tak sempat nak jengah blog. Ate nama pon tuan rumah, kenalah layan tetamu yg datang nyembang ape yg patot kan? Dah 7 tahun kerja sini Alhamdulillah masih berterusan lagi tradisi nie. Seronok sebenarnya menjamu orang makan neh. Sambil sembang-sembang bergelak ketawa. Memang meriah suasananya =)

Juadah yang dibawa ada yang diorder dari peniaga & ada juga yang homemade cooking. Aku selalunya of course akan masak sama-sama dgn habi tersayang. Memang senang aje kalau order...tp kepuasan tu lain bila kita masak sendiri. Kalau semua pon order, rasa macam takde kelainan la pulak kan. Baik pegi makan dekat kedai aje gitu. Kehkehhh =P

Ok nie ada gambar fresh from my red Nikon. Enjoice =)

Semuanya kecuali mamarazzi...aku lar tuw hahaha
Laksa homemade
Nasi Impit & Rendang Daging kedai hihi
Ni je 1 gambar ada muka tuan punya camera hahaha..muka mcm ada masalah negara =P




Popular Posts