Kitchen & Play Stall Kids

Happy dah lama tak dapat toys baru huhuhu
Bukan main senyum simpul

Siryes hokey nak start memasak
Muka dah start ketat Ibu asek dok panggil soh senyum bahahaa

Susun cawan pulak

Basuh pinggan

Overall puas hati jugaklah beli play stall neh. Beli online kat FB aje pon. Rasa bersalah sangat kat budak nie kadang ibu tak layan sebab ralit tengok kdrama. So kira nak make it up la nie rasuah dengan toys baru. Hahaha. Siryes dah lama gila tak beli toys dia sejak dah jadi toddler neh. Bila tengok dia suka masuk dapur keluarkan segala khazanah dalam kabinet dapur, aku pon dapat la idea nak belikan dia kitchen play stall neh.

Dapat toys neh terus kiss ibu kat pipi & pelok ketat-ketat. Dah pandai appreciate apa yang orang belikan utk dia. Bagus. Jangan ko jahanamkan cepat sudah. Itu aje harapan ibu. Hahaha...

Looks like gadget baru dia neh sangat diminati sampai terbawak ke mimpi. Bangun pagi hari ni dengan senyuman & terus tanya ' ibu, mana mainan kakak?' Hohoho. Tak sabar dia nak main lagi gaknye.

I'm so happy to see your happy face Naurah =) Its priceless...

p/s: bersiap sedialah rumah bersepah semula dengan toys dia neh. toys lama sebakul semua aku dah humban dalam stor wkwkwkw






Popular Posts