Apo Kono Ea Jang?

Ramai ke yang sentap dengan kekalahan Malaysia kpd Singapore 3-0 malam tadi? ^^

Memang menyampah aje tengok player kite main. Macam kehilangan punca. Apek macam tak fokus. Maybe otaknya asyik fikir persiapan perkahwinan bulan depan hewheww. Dah ler team negara sendiri kalah, Liverpool pulak seri aje dengan Swansea. Adoii...Swansea pon tak boleh nak makan. Tak tawu nak kata ape dah gini kihkihhh

On the way ke opis sempat la dengan HotFM AmCrew punya topik pasal lagu paling sesuai nak tuju ke skuad harimau kite. Paling sesuai sekali lagu "Apo Kono Ea Jang" ler kot. Hahahaha. Tergelak-gelak aku dengar ada pendengar yg kata lagu tu sesuai. Pastu ada yg kata lagu Unforgiven 1 & Unforgiven 2 sekali bagi. If that song is given, then skuad harimau kenalah nyanyi lagi "Please Forgive Me" kat semua peminat ye dop? ^^

Kalau kalah biar bermaruah, kalau menang jangan mendabik dada.

Takpelah. Baru game pertama. Ada peluang lagi nak perbaiki diri masing-masing.





Popular Posts