Bos Dah Masuk Kerja

Bos I dah masok kerja u olls hari ni ^^ Tak tengok lagi dia sebab ada tetamu dalam biliknya tu. Pagi-pagi lagi dah sampai nak bertanya khabar hajjah. Anak buah dia pon tak sempat nak bertanya lagi neh. Hehehe. Sempat ada yg suwit aku bagi hint bos dah pakai tudung hewheww. Aku juz senyum & said Alhamdulillah ajelah. Perkara yang baik kan? =)

Maybe itulah turning point bos utk menjadi muslimah yang lebih baik. At least dia ada target utk memperbaiki diri dia. Itu lebih baik drp takde target apa-apa kot. Aku doakan bos istiqomah dalam setiap perubahan kebaikan yang dilakukannya. Amin.

Errr...tetibe tak tawu dah nak tulis ape. Nak bersedia menyambut bos neh. Agagagaga. Belum sapa dia pon lagi ^^

So till then lah yerk....







Popular Posts