Naurah & Giraffe

1. Mula-mula bergambar dgn giraffe

2. Now dengan lebih mesra

3. Then dia sorokkan giraffe kat belakang

4. Oopss...nampak giraffe awak tu kakak!

5. At last giraffe dah penat, so dia pon tidokan

Itu dia giraffe yang aku beli dengan harga yg agak mahal kat Parkson. Ituler masa amek tak tengok price tag betol-betol. Sekali bila scan harga masa nak bayar, teros mata jadi macam ni O O. Sebab taknak kecewakan Naurah, keluarkan la lagi tambahan note RM50 dengan muka yang blur. Hahahaha. Hamekkaw! Tak ingat the exact price. Tapi puluh-puluh la dekat RM70 kot. Memang kualiti dia baik. Kemas aje jahitan tu seme. Tapi kalau ikotkan fikiran yg waras, tak kuasa aku nk mainan gitu dgn rege yg begitu. Baik belikan dia baju or bag pack comel-comel je kan? ^^

Takpelah...rasa macam tahan lama je giraffe ni. Naurah bukan main ganas-ganas sangat mainan dia semua tuh. Boleh pass kat adik Naurah in the future if ada rezeki lah yer.








Popular Posts