Appreciation Dinner 2012

Takde mood pulak nak menulis banyak pasal mcm byk sgt benda nk update neh. So cuma nk cerita pasal kemenangan beberapa hadiah masa dinner Sabtu lepas. As a souvenir for all staff, kami dapat la tab Nautica 2. Eventho murah je rege dia RM250 kat pasaran, tp slide screen dia smooth sangat & setaraf dgn brand Samsung. Sape nk beli tab murah & berkualiti boleh beli brand Nautica 2 ni yer. Recommended. Sbb kami laki bini keje 1 kompeni, maka dpt la 2 tab kami ni. Sok ade anak kedua tak gaduh dah ork? ^^


Apart from that ada lucky draw pulak. Memang semua staf akan dapat hadiah. Bezanya nama naik cepat ke lambat. Naik cepat adalah rugi sbb hadiah x bape best. Yg naik lambat lagi bagus. This year aku tak bertuah sgt. Dapat Philips Induction Cooker aje. Rege dia dlm RM340. Last year habi dapat jugak tp brand Elba. So dah ada 2 ni ingat nak let go la salah 1 kat mudah.com ker. Hehehe. Habi pulak lucky tahun ni. Dia dapat Netbook brand Asus yg comel. Sama kaler dgn Red Nikon kami huhuhu. Aku ingat nk jadikan netbook ni cam rete aku jer hewheww ^^ 



Nice kan? Rege dia RM1000. Sape nak bagi free ork? ^^ Tak payah da nak online dgn notebook bulky habi tu. Mesti Naurah pon dah confuse nak gune tab ke netbook ni tengok Pingu. Hehehe. Kemainnnnn.

Last sekali nama habi naik lagi utk lucky draw biasa-biasa. Dapat la voucher BBQ dinner kat hotel sebelah opis ni for 2. So bosan duduk rumah takde buat ape boleh la datang hotel ni makan malam. Syukur.

Nanti aku upload lagi a few pics taken that nite. Bai.


Nak jugak letak gambo berdua nehh hehehe =P





Popular Posts