Jumaat Yang Selalu Di Nanti

Hoyeaayyhhh...dah Jumaat pun hari nie. Hari yang paling best sekali dalam banyak-banyak hari. Nama pon penghulu segala hari. Memang terbaekkk!!! ^^

Minggu depan aku cuma kerja 3 hari aje. Bermula esok, 4 hari mak bercuti okay. Nak shopping habis-habisan dengan Kak Ya. Memang banyak shopping mall area KL kami nak terjah. Kebetulan akhir tahun nie kan banyak YES. Walau sebenarnya takde spesifik benda pon nak dicari, sok benda dah depan mata kompem gigil aje nak keluar duit dari purse. Hahaha =B

Syukurlah dah umur 30-an ni duit gaji dah banyak lebihnya (riak tahap 1 haha). Sebelum ni masa bayar installment JHT memang sengkek & bajet aje tiap bulan. Tak boleh nak beli sesuka hati sangat macam skrg. Now anak pun masih sorang, so macam takdelah banyak sangat perbelanjaannya. Sok anak dah 2,3 kena manage balik la gaji ni. Buat masa ni, kite enjoyyyyyy dulu ^^

Enjoy....enjoy....tu duit nak pecah car porch tu dah asing ke belom? Ngehngehhh. Belom. Puiihhhh! =B Jangan lupa duit insurans blm potong lagi yer. 12hb dia baru potong! Selalu lupa yg ini huhuhu....

Minggu ni teruk sket ah prestasi puasa sunat. 1 hari je dapat + + Hari lainnya ada halangan la pulak. Takpe, next week ada 3 hari bekerja tu kite kasi pulun sampai ke titisan terakhir. Sabtunya akan berlansunglah company dinner di Hotel Hilton, KL Sentral. Moga ada rezeki suami isteri dapat hadiah yg best-best lagi. Dengar citer souvenir for every staf adalah sebuah tab. Tab made in China aje. So suami isteri dapat sorang 1 la yerp? Kihkihhh...

Well....working in the same company ni sometimes we lose some & win some. Its okay =) Hidup kat dunia ni mana pernah boleh dapat kesemuanya.

# btw today my bos is on leave...weeeeee





Popular Posts