First Baby 2013

Hari pertama kerja di tahun baru dimulakan dengan adegan muntah buih dan disudahi dengan yang paling femes sekali muntah kuning. Sori la habi terpaksa dengar bunyi bunyian tak best seawal pagi. Rasanya dia pon dah lali kot dengan situasi ni masa preggy ke Naurah dulu. Thanks sebab tolong tepuk-tepuk belakang badan walau ianya tak membantu apa. At least I know you are concerned ^^

Pekat woh muntah kuning tu tadi. Hahaha. Pahit betul rasa dia. Grossed kan citer pasal muntah?

Yelah. Cerita kat sini banyaknya berkisar tentang life aku. Dah sekarang tengah fasa muntah, pening dsb. Kalau korang tak berminat, tak payahlah masuk sini utk beberapa waktu. Maybe masa bulan 5 nanti dah okay drp mabuk ni semua. Haa..time tu boleh masuk balik sini. Mesti asyik cerita pasal makan non stop aje.

Eyhh..just got news yang Izza dah bersalin pukul 7pagi tadi. 2.01.2013. Lewat sehari drp besday anak Ann si Alia. Senang ingat ah gini. Hehe. Tahniah yer Izza. Welcome to motherhood & selamat berpantang! Dikalangan blogger friends, Izza pembuka mak buyong yang melahirkan baby 2013. Lepas ni kita tunggu lak turn si Aisha & Ciare. After that ada Sha, Yaya, Rdna, Afni...to name a few yang aku ingat la. Pastu tak lama diri sendiri pulak wuwuwuwuw ^^ 

Tetibe nerves lak nak jadi ibu beranak 2. Boleh ke aku ni? Huhuhu. Makin berat tggjwb dipikul. Sape tak nerves kan?

OK la. Tak boleh tulis panjang sebab kepala masih senoneng. Minyak angin dah sapu kat kepala. Kesian ler org opis asyik dok bau minyak angin bila dekat dgn aku skrg. Bertabah la yer semua....

Bukan aku je kena bertabah dengan mabuk ni semua. Orang sekeliling pon turut kena tempias. I'm sorry.




Popular Posts