Perbualan Biasa

Semalam on the way ke Giant di dalam kereta Naurah bertanya soalan feberet dia.

N: Ibu, kite nak pergi mana ni?

I: Kite nak pergi Giant. Ibu nak beli barang ibu sikit.

N: Diam tanda berpuas hati.

Then tetibe habi menyampuk.

H: Kite nak pergi jumpe Kak Bunge (pengasuh Naurah kat taska) ni.

N: Hishhh Ayah ni. Tak dengar tadi Ibu cakap kite nak pergi Giant? 

H: Owhh ye ker? Okay..okay....

I: Kihkihkihkihhh...padan muke! Asyik nak ngusik anak aje keje dia. Amek setepek! (cakap dalam hati ajelah ^^)

Seronok sangat bila anak dah petah bercakap ni. Kalau kena marah dengan dia tu rasa macam lawak betul. Nak tergelak dibuatnya.

# sebulan je lagi Naurah genap 3 tahun. buat birthday celebration utk dia kat taska aje kot like last year. beli kek & bagi duit soh Anje beli KFC. settle. maybe blh buat goody bags kalau aku rajin kihkihh =P





Popular Posts