Semangat 3 Hari

Alhamdulillah hari ni rasa sihat tubuh badan. Maybe sebab semalam dah melepek seharian kat rumah kot. Seb baeklah semalam cuti. Serba tak kena dibuatnya sampai nak masak pun tak larat. Harap hari ni sihatlah hendaknya sampai ke petang. Amin.

Semangat sket g kerja minggu ni pasal otak dah set kerja sampai Rabu aje. After that boleh rehat kat rumah puas-puas. Minggu ni jugak akan ke klinik to do my second check up of pregnancy. I am hoping that everything is fine & the little dot is growing healthily. Takut sebab kesihatan aku yg tak memberansangkan pd ketika ketikanya mempengaruhi dia kat dalam sana. Entah lah. Tawakkal ajelah pd Allah ttg benda ni.

Kalau nak ikutkan minggu ni adalah my 10th weeks of pregnancy. Dah 2 bulan+ rupanya. Owhh..tak sabarnya nak masuk 2nd trimester. Tak sabarnya nak lari drp segala kegusaran hati. Ya Allah, Kau permudahkanlah semuanya.

Takde apa lagi yg nak dikongsikan. Till then jelah yer...daa....

Popular Posts