Projek Pr1ma Berhad

Akhirnya parlimen sudah pun dibubarkan pada hari ini. Ini bermakna pilihan raya ke-13 akan dijalankan dalam masa 30 hari drp hari ini. Usah ditanya akan aku tentang hal-hal politik. Sekadar mengambil tahu serba sedikit saja. Tak bagus utk kesihatan kalau ambil tahu banyak sangat tentang perkara dunia ni. Ecehhh..tetibe. Hahaha.

Owhh..by the way td chit chat kt twitter ttg skim rumah Prima. Ketinggalan betul sebab tak tawu yg kami ni layak utk memohon rumahnya. Seb baek masih belum terlewat utk isi borang online. Since tak banyak lagi projek rumah Prima ni, kami pilih jelah yg kat Seremban Utara sana. Sistem rumah Prima ni adalah secara undian. Kalau ada rezeki, dapatlah. Kalau takde, cuba lagi kalau ada peluang. Hehe. Tak rugi pun utk mencuba. Rezeki Allah nak bagi mana lah kita nak tawu kan? Tak cuba tak tawu.

Tak dapat isi habis lagi borangnya. Stuck kat part habi. Harap dapat lah maklumat yg dikehendaki secepat mungkin. Takot tetibe dah sampai tarikh tutup pulak. Melepas la jawabnye. Kena push habi lebih sikit neh.

For those yg nak tawu dgn lebih lanjut ttg perumahan Prima boleh la masuk sini. Baca dulu syarat kelayakan tu sebelum mendaftar. Gaji isi rumah korang mesti tinggi-tinggi punya. Kami ni mmg termasuk dlm golongan pendapatan sederhana aje =)

Sebelum ni projek perumahan Prima sasarannya adlh utk yg berpendapatan rendah & ada tanah persendirian utk dibuat rumah. Kali ni utk gol. pendapatan sederhana pulak. Mostly rumah Prima akan dibina di Negeri Sembilan. Negeri lain spt di Johor, Penang, Pahang & KL.

 Jom isi borang!






Popular Posts