Blogger Kena Block Grr

Thanks Kak Salina sbb bagi solution utk kite sama-sama meneruskan minat berblogging ^^

Ntah pape je opis ni tetibe je block blogger sekali. Kalau nk block youtube ke facebook ke aku paham la kan. Ini blog pon ko nak block ape barang. Then nak tengok ape je kt internet opis ni kan? Tengok kdrama online boleh pulak takde masalah. Tak ke bengong tu?

K k bersabarlah. Tak perlu marah-marah dah sebab skrg ia bukan lagi menjadi 1 masalah buat aku hahaha. Akhirnya dah habis tgk The Master's Sun. Overall pd aku cerita tu mmg best lah. Ending pun best. Dia tak mcm typical story line yg kita biasa tgk dlm drama. Lari dr kebiasaan skek. Watak dia pun sama tak mcm typical watak dlm drama. Takde cinta terhalang yg melampau & tak perlu nk berbohong utk menyelamatkn keadaan whatsoever. Semuanya jujur & berterus terang. I loike huhu

Kpd peminat kdrama, this drama is recommended by me =)

Stress pulak sbb The Heirs tak update lagi episod baru. Stuck kat ep.4 sampai hari ni. Try gak ushar drama lain tapi takde yg menarik perhatian lagi setakat ni. So stop la kejap hobi ni smntara menanti ep,baru Min Ho & Shin Hye hari demi hari. Tak sabar nk tgk diorang kembali bertentang mata...ewahhhh..puihhhh...hakhak

Setelah meneliti utk tempoh yg lama, aku rasa Min Ho mmg buat surgery kt hidung dia. It just too prefect lah. Masa drama lama2 dia takde pun perfect sgt gitu. Tak kisah la. Yg penting bakat lakonan & rupa dia hemsem. Ape nk kisah psl buat surgery ke tak kan? Xde kena mengena pn dgn aku =P





Cepatlah update episod 4!!!!!!









Popular Posts