Awak Masih Kakak Yang Baik


Kesian Naurah menangis teresak-esak tadi. Aku rasa dia rasa bersalah kot pada Nazif. Masa dalam kereta on the way hantar dia ke tadika, sempat dia kiss Nazif dari tempat duduk belakang kat pipi & kepala. Kalau pun dia punca Nazif jatuh tadi, aku yakin dia memang tak sengaja.

Diam aje dia all the way ke tadika. Aku rasa dia takut juga tu aku & habi marah pada dia. Nasib baiklah kami memang takde marah pun. Kalau la termarah tadi, mesti rasa menyesal je skrg. Naurah pun bad mood je gaknye kat sekolah.

Awak masih kakak yang baik Naurah. Jangan sedih-sedih lagi ye.

Looking forward to meet both of them a few hours from now. Asyik pandang phone dari pagi. Berdebar bila ada sms masuk. Takut terbaca mesej tak best drp owner taska. To date takde apa pun. So I hope Nazif memang tak apa-apa.

Bak kata geng kacik mek Na, " malaikat tolong sambut ". 

Wallahualam bis sawab.





Popular Posts