Happy Birthday Dani & Zara!

Sangat rugi kalau tak attend jemputan birthday party kalau Ana Lyana yang jemput. Sebabnya segala makanan adalah sangat sedapppppp. Hehehehe ^^ Kalau bab makan memang aku nombor 1 khennnn. Tengok badan ahhh. Wakakaka -..- Tak sure samada ini satu kebanggaan atau kejian.

So pada hari Sabtu yang lepas, dapatlah bersua muka buat pertama kalinya dengan Mid Mod yang kununnya takde hidong tu. Puihhh!!! Hahahaha. Harap lepas ni dia dah ada hidung & selalu join gathering blogger friends ni. Even ramai yang dah tak aktif ber blog macam aku...ehehemmm =P Nampak sangat la bercerita ni memang passion aku kan? Merudum teruk masa mabuk pregnant je selalunya. Lepas tu selalu jelah ada setia di sini ^^

Selain drp Mid, ada jugak Yaya, Hany, Zaza & Fad. Mostly semuanya dah ada 2 anak. Makin havoc lah rumah Ana jadinya. Biasalah budak-budak kalau dah ramai kan. Macam-macam peel boleh tengok. Seronok. Mak-mak pulak as usual tak puas nyembang kat wassap, sambung lagi bila dah jumpa. Suka sangat join event macam ni.

Lepas settle rumah Ana, kami ke Presint 18 utk ambil cooler bag besar yang diberi pinjam oleh blogger friend juga. Ily ^^ Terima kasih sebab mempermudahkan urusan saya utk ke Tanah Haram. Moga Allah membalas segala kebaikkan & kepercayaan yg diberikan kpd saya even kite tak pernah bersua muka di dunia nyata. InsyaAllah satu hari nanti kita jumpa ye =)

Jazakumullah khairan khatira ^^
Terima kasih semua =)

I am blessed with kind heart & beautiful peoples around me. Alhamdulillah.



Koktel tak sempat rasa. Laksa sedakkkkk gilerrr T__T nak menangis mkn sbb sdp sgt

Haziq si budak baik. Senang ah Hany ada anak behave gini

Nazif suka sangat dgn org pakai baju hijau tu. Tidaaakkk!! Hahahaha

Hoyeayyyhhh..kantoi byk makan kikiki

Birthday siapakah? Kek rainbow super sedap dr Fad

Ada soto & bihun goreng juga

Happy 2 years Zara

Paksa dia pakai topi besday. Punyelah dia tak suka. Hahaha






Popular Posts