Adik Beradik






Cukup kot kan anak 2 je. Kadang rasa mcm cukup dah. Lelebih lagi bila masing-masing buat perangai. Bila rasa tak terhandle tu, mmg dalam hati kata cukuplah 2 orang. Tak larat oiihhh. Pitams. Juga mengenali diri sendiri yang sememangnya kurang penyabar ni kan. Makanya kita sedar diri laju-laju jelah.

Tapi kadang rasa sikitnya 2 orang. Tak meriah. Maklumlah aku ada 7 beradik. Dah biasa riuh rendah bila berkumpul. Kadang dah cukup semua orang pun rasa mcm sikit lagi. Like, eyhh ini aje ke kita? Takde lagi dh meh? O__o

Tunggu lah 3-4 tahun lagi baru kita fikir pasal penambahan anak ni. At the moment, bersyukur jelah dengan sepasang anak ni. Etlis if dah taknak tambah anak, dah merasa ada anak lelaki & perempuan. Nikmat dari Allah kan =)

Nazif dah sihat. Alhamdulillah. Naurah pulak di serang flu. Berganti ganti sakit budak-budak semua ni. Cuaca tak menentu agaknya.

Ahad yang akan datang ni dah masuk bulan Ramadhan. Seronoknya balik pukul 4.30pm. First time puasa dengan 2 orang anak. Last year, aku bersalinkan Nazif masa separuh bulan puasa. Dalam pantang masih di rumah in law. This time baru merasa berpuasa di rumah sendiri. Sdg terbayangkan waktu sahur & berbuka yg haywire hahaha =P









Popular Posts