Pavlova Serai, Cyberjaya


Ini cerita hari Rabu lepas. As usual beli kek pada mereka yang dah genap umur setiap tahun. Aku biasalah...besday sendiri, kena beli kek sendiri jugak kahkahh. Dah bosan sangat dengan kek SR. So kali ni up sikit lah makan kek Pavlova Serai yang mebeles tu. Tapi kali ni aku rasa mcm manis lah pulak kek dia. Ritu masa makan yg bos punya besday back at February just nice aje. Hmm...

Kek ni makan ramai-ramai. Bukan aku sorang jer mentekedarah. So sbnrnya tak kisah pun besday siapa yang kita celebrate. Semua pun dapat makan. Xde kaitan dengan ada keistimewaan ape pun. Lepas ni if ada yg request kek kat Serai lagi, xde masalah pun aku boleh belikan jugak. Bergantung pada empunya badan yang di raikan je sebenarnya :)

Selain beli kek, beli juga KFC 2 barrel. Dah lama tak makan bersama kat office. Borak-borak, gelak-gelak. Its a happy moment for all. Santai gitu. Thank you semua!





Popular Posts