Kid's Atom Zone, Taman Mawar

Semalam aku MC. Flu datang lagi. As usual flu ni kalau kena memang senang nak dapat sakit kepala sekali. Tu yang jadi tak larat nak paksa diri datang ke office. Hari ni flu masih lagi lebat. Tapi gagahkan diri sajelah. At least sakit kepala dah takde.

Aku belum cerita lagi pasal bawak budak-budak main 1 jam kat Kid's Atom Zone hari tu. Yuran dia 1 jam 1 budak = RM5. Murah kan? So aku bayar RM10 jelah hari tu. Saje bagi budak-budak ni keluar peluh sikit bermain. Kemain suka lagi Naurah & Nazif.

Okay lah dah ada tempat main macam ni. Skrg  musim hujan so susah nak main outdoor. So kita main indoor jelah lebih selamat. Lokasi KAZ ni kat Taman Mawar, BBST. Boleh chekidout kat FB diorang dengan nama yg sama.





















Takde mood nak buat karangan hari ni. Kurang sihat katanya.








Popular Posts