Free Mori Cake


Semalam ada ejen baik hati datang office bawa bersama cake dari Free Mori. Sedap sangat kek ni pasal dia less sugar. Cream puff atas tu pun best sangat. Fresh cream dalam tu banyak so memang heaven je makan. Hati tertawan gila kot. 

Terus gugel kedainya & their website pun cute je. Mostly outlet kat area Shah Alam sbb kilangnya ada kat sana. Korang chekidout lah yer. Siryes sedap keknya. Lembut je. Makan sejuk-sejuk mmg heaven.








Popular Posts