IOI Putrajaya Mall

Orang lain dah banyak kali kot pergi, aku barulah sekali sampai hehe. Shopping mall besar yang paling hot sekarang ni. Warga sekitar Putrajaya mesti happy gila. Selamat tinggal Alamanda :P Now parking masih free. So gunakanlah kesempatan yang ada utk berjimba berjam-jam lamanya disana spt yg aku buat Sabtu lepas. From 1 - 7 berjalan turun naik lif dengan Kak Ya & Hirraz yg datang all the way from KL. 

Kesimpulannya, best lah. Ada Home Pro yg ala-ala Ikea memang berjam pusing kat situ. Daiso pun sejam mmg tak sah. Urut kaki kat Ogawa. Makan kat Tony Romas & Gyudon Japanesse Food. Daebak!

Cakap banyak pun tak guna. Tengok jelah pic masa kat sana yer :D














Popular Posts