Anyeong


Kesian kakak dah baek punya posing. Tetibe adik datang buat onar. Hahaha. As usual lah kan. Sekarang Naurah sporting bila soh posing ambil pic dia. Aii...dah pandai gedik dah anak aku memacam pose dia bagi. Seram lak aku nak snap =P

Tahun 2015, Naurah pun akan menginjak usianya 5 tahun. Bulan depan je pun. 18 Feb jatuh pada hari Rabu. Khamis & Jumaat kebetulan cuti CNY. Cadangnya memang kami akan balik Johor masa tu. Rasa mcm nak ambil cuti sehari lebih. Better Isnin kot pasal Ahad mesti jem punya orang pusu-pusu nak balik kan. Nantilah akan di usulkan pada habi.

Tahun lepas dapat celebrate birthday Nazif yang pertama kat Johor. Tahun ni nampaknya turn kakaknya pulak. Kat kindy as usual boleh la bagi kek seketui buat ticer & kawan-kawan makan. Sori lah Naurah ibu awak ni memang tak rajin sangat nak buat goodies bag bagai tu. Ibu plan nak buat birthday party awak kat KFC or A&W pun ayah awak tak berminat. Nak buat kat rumah pun ayah kata malas nak kemas rumah after that. So jgn salahkan ibu sorang aje yer. Ayah awak tu lagi ntah hape-hape. Sakit pulak hati kite taw!

Ehh..tetibe rajin pulak hari ni update blog =P

Nampak pulak gigi arnab hehe




Popular Posts