Q2 Staff Meeting & Jamuan Raya 2015

Sejak jadi committee Staff Meeting yang berlansung quarterly ni, adalah sikit perubahan dengan tugas sedia ada kat office. OK jugaklah menimba pengalaman baru. Tidaklah asyik buat benda yang sama aje kan. Tak rumit sangat pun jadi committee ni. Lagipun members yang lain semuanya bagi kerjasama yang memuaskan. Takde ape sangatlah nak mengeluhnya. Memasing dah beso pandai. Sokay je.

So tadi dah settled Staff Meeting ke-2 yang aku & the gang handle. Kali ni tema Hari Raya lah tentunya. Majlis berjalan lancar. Foods pun feedback positif lagi banyak dari negatif. Kurang sane sini sikit harap maafkan lah yer.

OK kite layan gambar ajelah. Tak banyak pun ada pasal aku pun numpang nyelit camera orang aje. Biasalah time pregnant gini memang mood bergambar kelaot dalam. Asal ada sudah. Sebbaek muka nampak semenggah je walau tak nampak badan. Sorok sorok. Koff. Currently on my 5 and a half months pregnant. Perut makin membulat as usual. Love it! ;)

Committee members

PMD staffs

Formal pasal ade bos kat depan ekeke =P



Ada lagi 2 Staff Meeting yang akan di handle after this. On September & January 2016. Yang January tu maybe on maternity leave hewheww =P




Popular Posts