Mood Swing

Naik je kerja semalam dah start hachiu tak berhenti. Malam tadi punyela seksa hidung ni dengan sakit tekaknya. Sedih je tak dapat nak gomol Nadim takut dia berjangkit pulak kan. Nak makan ubat flu tak berani la pulak psl breastfeed eventho aku tau memang ada ubat yg mild boleh dimakan. 

Takpelah. Selagi boleh elak, aku elak. Tapi makan juga 2 biji panadol takot melarat sampai demam. Tu jelah yg berani pasal masa pregnant pun doc bagi makan ubat itu jelah. So aku agak utk bfeed mommy pon InsyaAllah no problem nk consume.

So my 2nd day at the office sokmo la srot sret. Hingus dah start memekat. Aihh...sangat tak selesa but what to do? Bertahan jelah minum banyak air kosong dgn harapan cepat la sembuh flu ni. Amin.

Hari ni kerja dah OK skek la berbanding semalam. Dah start dapat rentak. Kurang dah blur haha. Aihh...takde mood pulak nak mengarang. Mood swing psl flu & kadang headache  datang sekali ni. Tadi macam beriya rasa nak update hehe.

Budak dobot yg muka berubah-ubah






Popular Posts